Autodesk, dünyanın en önemli yazılım şirketlerinden biridir. CAD programları siz konusu olduğunda sadece ülkemizde değil tüm dünyada da en fazla tercih edilen Autocad gibi pek çok yazılımı ile dikkatleri üzerinde toplar. Bu yazılımların uzun süreli kullanılması, pahalı olması ve pek çok kaydı bünyesinde barındırması nedeniyle kesinlikle orijinal olması gerekmektedir. Yazılımı ayrıcalıklı bir noktadan satın almamanız durumunda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple Türkiye’de en fazla satış rakamlarına ulaşan ve en başarılı adreslerden alışveriş yapmanız daha güvenli bir alışveriş için son derece önemlidir. 

Türkiye’de enorm.com.tr benzeri adresler çok uzun süredir oldukça profesyonel bir şekilde satış yapmaktadır. Peki ama Türkiye’de yetkili bir satıcı tercih etmek söz konusu olduğunda nelere dikkat etmek gerekir? Dilerseniz bu sorunun cevabı ile başlayalım.

Yetkilendirilmiş Satıcı Olmasına Dikkat Edin

Autodesk lisansları yalnızca doğru adresler tarafından satılmalıdır. Aksi takdirde ne kadar ücret öderseniz ödeyin o programa ya da yazılıma sahip olmuş olmazsınız. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak adına Autodesk tarafından yetkilendirilmiş bir satıcıdan ürün almanızı tavsiye ediyoruz. 

Bir diğer önemli konu başlığı ise ne kadar süredir çalışma yaptığıdır? Bunu da en iyi müşteri yorumları ve referansları ile görmeniz mümkün olmaktadır. Her ne kadar gerçekten belirleyici olmasa da o ürünle ilgili satış yapan firmaların satış rakamlarının önemli olduğunu da unutmamak gerekmektedir. 

Fiyatlandırmaysa Dikkat Edin

Yazılımlar ön plana çıktığında çok farklı fiyatlandırma dikkatleri üzerinde toplar. Bu sebeple satın almadan önce yetkili satıcıları ziyaret ederek fiyat ve lisans özelliklerini karşılaştırmanız gerekir. Aynı zamanda pek çok adres sürekli olarak güncel promosyonlar ve indirim seçenekleri ile de öne çıkar. Bunlara da dikkat edip bütçenize uygun bir ürün satın almayı deneyebilirsiniz. 

İşini profesyonel olarak yapan adresler her zaman için bir adım öndedir. Çünkü bu adresler genel olarak doğru fiyatlandırma politikası, anında müşteri iletişimi, sıfır problem ve kesintisiz hizmet gibi seçenekleri bir arada sunarlar. Yazılımsal olarak bir sorunla karşılaştığınızda iletişime geçerek sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. 

Tavsiye Edilen Yazılar